Bogforum
Læsetid: 5 min.

Det skal du se på Bogforum

Programmet på Bogforum er cirka på længde med Tolstojs ’Krig og fred’. Vi har bedt en teenager, en politiker, en oversætter, en videnskabskvinde og en feminist hjælpe os med at sortere
Bogforum finder sted i weekenden.

Bogforum finder sted i weekenden.

Finn Frandsen

Kultur
4. november 2022

Politikeren

Ida Auken, Socialdemokratiet

Kathrine Lilleør og Rasmus Skov Borring synger Bogforum i gang. Store Scene, fredag klokken 10.20.

»Fællessang har været et tema de seneste fire år, der hjalp os gennem corona. Den bringer os sammen på tværs af by og land og rig og fattig. Den viste os, at kulturen virkelig kan noget. Jeg er bare stor fan af fællessang! Vi synger altid i Socialdemokratiet, og jeg er ud af en grundtvigsk familie, hvor vi tit har højskolesangbogen med til familiefester. Vi synger sammen, når noget er skønt, eller når noget er svært – der er altid ord at finde, der kan løfte en.«

Pernille Thomsen om nervesystemer i barnekroppe. Rød Scene, fredag klokken 13.

»Pernille Thomsen er en dygtig fysioterapeut, der har et meget klart blik på børns mistrivsel. Hun fortæller om, hvordan børns nervesystem bliver aktiveret konstant; i det støjende klasseværelse og på telefonen. Som en, der selv har haft stress, er jeg helt med på, at alt støjer i et moderne liv.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her