»UFO-bortførelser trender igen«

Garry Trudeaus prisbelønnede Doonesbury har kørt i Information siden 1974 og leverer stadig veloplagte ugentlige indblik i de skøre og komiske sider af USA’s politiske, sociale og kulturelle virkelighed. Følg serien her hver fredag
Garry Trudeaus prisbelønnede Doonesbury har kørt i Information siden 1974 og leverer stadig veloplagte ugentlige indblik i de skøre og komiske sider af USA’s politiske, sociale og kulturelle virkelighed. Følg serien her hver fredag
Kultur
2. december 2022

Garry Trudeau blev allerede i 1975, som den første tegneserieskaber, belønnet med Pulitzerprisen for sin serie, der kan læses som en løbende kommentar til amerikansk politik og samfundsudvikling. Nye læsere kan sagtens begynde her, men ellers kan du læse lidt mere om stribens historie i avisen her.

Vil du lære Doonesburys figurgalleri bedre at kende, så har oversætter (og kæmpefan) Niels Ivar Larsen lavet en hvem-er-hvem-guide og et interview med Garry Trudeau.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her