Årets største litterære begivenheder: En forfatter blev anklaget for plagiat i forsøget på at forklare en plagiatsag

Det voldelige overfald på Salman Rushdie blev en af årets største begivenheder i bogverdenen, men også den otte år lange hemmeligholdelse af Cormac McCarthys to udgivelser er på listen. Blandt årets bedste afrikanske bøger er ’Africa is Not a Country’, som smadrer fordomme om ’afrikanere’
Det voldelige overfald på Salman Rushdie blev en af årets største begivenheder i bogverdenen, men også den otte år lange hemmeligholdelse af Cormac McCarthys to udgivelser er på listen. Blandt årets bedste afrikanske bøger er ’Africa is Not a Country’, som smadrer fordomme om ’afrikanere’
Kultur
30. december 2022

Hver uge bringer vi dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur. I denne er det Peter Adolphsen, som har valgt ud

ÅRETS AFRIKANSKE BØGER

NIGERIA/ZIMBABWE/CAMEROUN

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Det er jo trist at skulle meddele, at den sidste nyhed må betegnes som Fantastisk! for den er jo selvindlysende, og den er dét, der gjorde tidligere generationer (måske dem, der bestemmer nu?) til nydere af skønlitteratur med færdigheder i at hente visdom og refleksion ud af den.