»Biler er bare larmende, klimasmadrende potensforlængere«

Byens Lys er Informations tegneserie om forfatterspiren og eksiljyden Jacob. Her følger vi hans forsøg på at leve og overleve i København. Serien er skrevet og tegnet af Lars Kramhøft og minder muligvis en smule om hans eget liv
Byens Lys er Informations tegneserie om forfatterspiren og eksiljyden Jacob. Her følger vi hans forsøg på at leve og overleve i København. Serien er skrevet og tegnet af Lars Kramhøft og minder muligvis en smule om hans eget liv
Kultur
11. januar 2023

Lars Kramhøft er prisbelønnet forfatter og tegner. Han har blandt andet udgivet de autofiktive tegneserier ’Dagbog fra Afgrunden’, ’Noget frygteligt er altid lige ved at ske’ og ’Working Poor’. Og så laver han striben Byens Lys for Information.

Byens Lys udkommer på hverdage.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Rolf Andersen

Hvordan kan det være, at rattet sidder i HØJRE side af bilen?

Er det en specielt jysk måde at køre bil på? Jeg mener: Jylland ligger jo tættere på England, end København gør ;-)

Flemming Olsen

Skarp iagttagelse, men det har vist snarere noget med dialogen og kronologien i de to første billeder at gøre. Allan starter samtalen og stiller spørgsmål til Lars, så derfor skal han sidde til venstre, for vi læser (stadig) fra venstre mod højre og ikke omvendt som på arabisk og hebræisk.

Jesper Eskelund

Nu foregår det jo i København; og bilens ejer er Allan – og han er også karakteriseret som københavner.