Netflix kaster sig over flow-tv, mens Tyskland leverer vestafrikansk kulturarv tilbage

Kulturredaktionen glæder sig til at se, hvor den nye spanske leder af Dansk Danseteater vil få kompagniet til at springe hen, mens vi undrer os over, at et maleri af seks cigarrygende mænd på et hollandsk universitet pludselig er blevet centrum for en international nyhed
Komikeren Chris Rock bliver vært på et nyt liveformat på Netflix

Komikeren Chris Rock bliver vært på et nyt liveformat på Netflix

Robyn Beck

Kultur
30. december 2022

Hver uge samler Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget dem.

Netflix kapitaliserer på nuet med … flow!

Årets største og i tweets og think pieces mest omdiskuterede øjeblik i populærkulturen? The slap, selvfølgelig: Øjeblikket hvor Will Smith puster sig op under oscarshowet og giver vært Chris Rock en syngende lussing for en halvbagt joke om Smiths ufrivilligt skaldede hustru. Sådan et øjeblik skal der kapitaliseres på med et nyt øjeblik, så den 4. marts klokken 22 amerikansk tid, skriver kulturmagasinet Vulture, sender Netflix showet Chris Rock: Selective Outrage, hvor komikerstjernen omsider skal evne at joke sig rundt i den vildtvoksende sag, der er kommet til at handle om blandt andet race, voldskultur og det hykleriske Hollywood. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her