Pludselig undrer det mig, at jeg nogensinde frygtede at tage til salsa

Informations skribenter vil frem til den 24. december kaste sig ud i kulturtilbud, de ellers havde forsvoret, de nogensinde skulle udsætte sig selv for
En lille stemme i Rebekka Bundgaards hoved insisterer på, at hun er en elendig danser. Det skyldes måske et traume fra dansegulvet til fodboldstævnefesterne i hjembyen Frederikshavn.

En lille stemme i Rebekka Bundgaards hoved insisterer på, at hun er en elendig danser. Det skyldes måske et traume fra dansegulvet til fodboldstævnefesterne i hjembyen Frederikshavn.

Privatfoto

Kultur
3. december 2022
  • Navn: Rebekka Bundgaard
  • Alder: 25
  • Er bange for: At danse
  • Fordom: At alle dømmer min manglende rytmesans, og at min eventuelle mangel på rytmesans gør mig til et mindre attraktivt menneske
  • Skal: Indløse sit gavekort til salsaundervisning

»Find en dansepartner,« lyder det fra den energiske danseinstruktør, og jeg mærker straks pulsen stige.

Det er blevet mig påtvunget at bruge en hel søndag aften på at danse salsa. Til gårsdagens julefrokost havde jeg efter flere glas vin stadig ikke mod på at indtage dansegulvet. Så hvordan skulle jeg dog så finde gejsten nu, ædru og tømmermændsramt? En storsmilende mand griber mig i armen og minder mig straks om, hvorfor jeg hader at danse. Det handler om omverdenens blik. Hver gang instruktøren klapper, skal vi skifte partner, og hver eneste gang en ny mand lægger armen om min hofte, tager jeg mig selv i at skæve til uret på væggen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

:-)

God jul!