Royal dokumentar
Læsetid: 4 min.

Tror prins Harry og Meghan, at seks timers intimdokumentar vil gøre interessen for dem mindre?

Torsdag morgen udkom de sidste tre timer af Netflix’ dokumentarserie med Meghan og Harry, hvor de giver deres version af bruddet med det britiske kongehus – og iscenesætter sig selv som kulminationen af hele Storbritanniens historie
Meghan og Harry vil både forlade og leve af guldburet

Meghan og Harry vil både forlade og leve af guldburet

Netflix

Kultur
16. december 2022

I 1600-tallet brugte man krudt og kniv. I 2022 udkæmpes royale familiefejder med kameraet som våben.

Det er i hvert fald det indtryk, man får af Netflix’ nye dokumentar om Meghan Markle og Prins Harry. Hertugen og hertuginden af Sussex, som parrets officielle titler lyder, fortæller over seks timer om deres exit fra det britiske kongehus. For at gøre det spoler de vitterligt tilbage til år nul – vi runder karakterblade og musicaloptrædener fra parrets barndomme, men også Elizabeth I i 1600-tallet, Storbritanniens slaveimperium – og Brexit!

Det hele hænger sammen, er Meghan og Harrys pointe. De er historiens spydspidser. Men deres tv-optræden kan ikke beslutte sig, om den vil igangsætte en revolution – og sætte parret på tronen – eller brænde slottet ned. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Den får karakteren 3,2 på imdb.com. En karakter så lav, at det vækker nysgerrighed

Jesper Johannsen

Det mest sete på Netflix nogensinde. De får vel et par hundrede millioner for indsatsen. Og det er vel det eneste af betydning.

Tommy Gundestrup Schou og erik pedersen anbefalede denne kommentar