SERIEFOLK

Egyptisk maveinfluenza rammer danske influencere

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Kultur
9. januar 2023
  • Szhirley: Sangeren Szhirley er på ferie i Egypten, hvor hun har forsøgt at »have stor jahat på« og nyde koralrev, sol og varme, fortæller hun på Instagram. »Men tyndskid, opkast og mavekramper kommer vi på ingen måde til at savne,« skriver hun til sine 105.000 følgere på det sociale medie.
  • Maria Jencel: Også radiovært Maria Jencel har været uheldig i Egypten og skriver i en kommentar, som nu er slettet, at hun og hendes mand, Pelle Peter, er i samme situation: »Vi tæller bare sekunderne til at kunne komme hjem igen,« skriver hun og spørger, om Szhirley også er rejst med Atlantis.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

erik pedersen

En hård branche. Stakkels mennesker