Radio Information
Læsetid: 1 min.

Podcast: Ellemanns magtfuldkommenhed, Europas selvopgør og en vild film om Hollywood

I ugens Radio Information anmelder vi ’Babylon’ af Damien Chazelle, vi taler om store bededag og Jakob Ellemanns slingrekurs i forhold til god regeringsførelse, og så spørger vi, om det ikke er tid til et europæisk selvopgør i forhold til en grøn industripolitik
I ugens Radio Information anmelder vi ’Babylon’ af Damien Chazelle, vi taler om store bededag og Jakob Ellemanns slingrekurs i forhold til god regeringsførelse, og så spørger vi, om det ikke er tid til et europæisk selvopgør i forhold til en grøn industripolitik

Jesse Jacob

Kultur
20. januar 2023

I denne uges Radio Information skal vi tale om en vild film af Damien Chazelle – instruktøren, der notorisk er aaaalt for meget.

»Babylon begynder i 1926 med en elefant, der overskrider en mand, og et kæmpeorgie – og når jeg siger orgie, mener jeg sex, stoffer og jazzmusik i rigelige mængder. Så er vi ligesom i gang,« skriver Christian Monggaard i sin anmeldelse.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her