Interview
Læsetid: 11 min.

Storsælgende britisk krimiforfatter: »Jeg vil slå et slag for kærlighed. For empati og rare, gode mennesker«

Den populære britiske tv-vært Richard Osman er slået igennem som krimiforfatter med sin serie om ’Torsdagsmordklubben’, hvor hovedpersonerne er fire amatørdetektiver, der alle er i 70’erne. Information har talt med forfatteren, der ikke bryder sig om blod og indvolde, og som tror på det gode i mennesket
Vi elsker at læse om blod og mord og halshugninger og den slags ting, siger Richard Osman, men en gang imellem er vi nødt til at føde den anden del af vores sjæl, som er fuld af glæde, kærlighed og latter.

Vi elsker at læse om blod og mord og halshugninger og den slags ting, siger Richard Osman, men en gang imellem er vi nødt til at føde den anden del af vores sjæl, som er fuld af glæde, kærlighed og latter.

Carsten Koall

Kultur
6. januar 2023

Richard Osman har længe gerne villet skrive en bog, og fordi han altid har læst kriminalromaner, var det også det, han valgte at skrive. Og nu er han i gang med den fjerde bog i en serie, Torsdagsmordklubben, hvis tredje bind, Kuglen der ikke ramte, lige er udkommet på dansk. Bøgerne er blevet en kæmpesucces i Osmans hjemland, Storbritannien, har solgt millioner af eksemplarer, fået gode anmeldelser og er blevet købt til tv-dramatisering af Steven Spielberg.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Henrik Nielsen

Dem skal jeg læse.