I denne uge fik vi en tv-serie med Adele, Harry Kane og Greta Thunberg i hovedrollerne

Det var også ugen, hvor vi blev bekendt med et specielt samarbejde mellem Ørsted og et stort britisk museum, og hvor den russiske juryformand for den efterhånden temmelig omtalte børnebogspris H.C. Andersen-prisen valget at trække sig
Det var også ugen, hvor vi blev bekendt med et specielt samarbejde mellem Ørsted og et stort britisk museum, og hvor den russiske juryformand for den efterhånden temmelig omtalte børnebogspris H.C. Andersen-prisen valget at trække sig

Katrine Bælum

Kultur
13. januar 2023

Hver uge samler Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget dem.

Verdens første deepfake tv-serie

Han havde ikke råd til at hyre Idris Elba, men så mødte den britiske komiker Spencer Jones technørden Barney Francis og nu har streamingtjenesten ITVX premiere på verdens første deepfake tv-serie. I Deep Fake Neighbour Wars er alle skuespillernes ansigter skiftet ud med verdens hotteste navne ved hjælp af kunstig intelligens.

Serien handler, ifølge The Guardian, om en gruppe helt almindelige mennesker, der bor på en helt almindelig gade, men som tilfældigvis alle sammen er superkendte. Mød tandteknikeren Billie Eilish og den buttede astmatiker Mark Wahlberg og deres naboer Greta Thunberg, Adele, Beyonce, Mark Zuckerberg med flere.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her