SERIEFOLK

Formel 1-stjerne åben om mental mistrivsel: Levede udelukkende af dampet broccoli

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Kultur
13. februar 2023
  • Valtteri Bottas · Den finske Formel 1-stjerne slutter sig til tidens mange offentlige stemmer, som er åbne om stress og lede i spidsbelastede embeder. Til finsk tv fortæller han, at han i begyndelsen af sin karriere udviklede motionsafhængighed – og i en periode kun levede af dampet broccoli.
  • Aphex Twin · Den københavnske festival Syd For Solen, der med et ret mainstream musikprogram afviklede for første gang i fjor, har præsenteret årets hovednavn: Den geniale britiske dj Aphex Twin. Ikke specielt folkeligt, udendørs- eller fadølsvenligt, til gengæld meget ambitiøst.
  • Drake · Retssagen mod de mænd, der er anklaget for i 2018 at myrde rapperen XXXTentacion, er i gang. »Hvis nogen prøver på at slå mig ihjel,« skrev rapperen tidligere i 2018 på Instagram med reference til en intern beef, »er det Drake.« Så nu er superstjernen indkaldt til vidneafhøring.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Morten Balling

Well, Bottas er ikke død endnu. Fedt, protein og kulhydrat. Det findes altsammen i broccoli.

Irere levede i en længere periode af kartofler og mælk. Som en "kostekspert" udtalte, så kan man faktisk godt leve af det omend det er en lidt ensformig menu.

Englændere, som kom til Irland, og havde hørt om de fattige irere, blev overrasket over at irerne så "underligt" sunde ud. I 1845 gik der svamp i kartoflerne, og englænderne mente at det ville gøre irerne svage, hvis man hjalp dem. Derpå døde 20-25% af den irske befolkning af hungersnød (ca. en million mennesker), samtidig med at Danmark fik sin grundlov.

Dén historie var måske mere relevant i denne uge, i stedet for en F1 kørers luksusproblemer.