Feature
Læsetid: 8 min.

Hvem udfører Paris Hiltons »svangerskabsarbejde«?

Flere og flere kendisser benytter sig af rugemødre for at få børn. Det kan ligne en »Handmaid's Tale«-dystopi, hvor overklassens kvinder udnytter de fattiges underliv. Men fænomenet kan også inspirere til en omfordeling af livmoderne, siger en antropolog og en graviditetsforsker

I december offentliggjorde Paris Hilton en række billeder, hvor hun står model for Valentino. I januar blev hun mor.

Jllpa/BestImage

Kultur
3. februar 2023
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

Den 24. januar 2023 lagde realitystjerne, evig it girl, 00’er-ikon og hotelkædearving Paris Hilton et billede af en velmanicureret kvindehånd, der holder om nogle små babyfingre, ud til sine 21,9 millioner følgere på Instagram. Billedet var ledsaget af teksten »You are already loved beyond words« og en blå hjerteemoji og lignede annonceringen af en lykkelig familieforøgelse som så mange andre i kendisland.

Men offentligheden, der ellers har fulgt med i Paris Hiltons intime liv i årtier, havde ikke anet, at der var et barn på vej. Hun havde optrådt som dj et par dage forinden – uden at se den mindste smule højgravid ud.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her