Murakami på vej med ny 1.200 sider lang bog

Et enkelt pip fra Haruki Murakamis forlag er nok til at sætte reklamekampagnen for den japanske forfatters nyeste roman i gang. Og så viser det sig, at den netop afdøde guitarist Tom Verlaine var bibliofil ud over alle grænser
Et enkelt pip fra Haruki Murakamis forlag er nok til at sætte reklamekampagnen for den japanske forfatters nyeste roman i gang. Og så viser det sig, at den netop afdøde guitarist Tom Verlaine var bibliofil ud over alle grænser
Kultur
17. februar 2023

Hver uge bringer vi dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

PIP

JAPAN

De siger ikke, hvad bogen skal hedde, eller hvornår vi får det at vide. De siger ikke, hvad bogen handler om. De siger, at den udkommer 13. april 2023. De siger, at bogen er 1.200 sider lang på japansk, og at det er på japansk, den først udkommer. Højere behøver Shinchosha Publishing da heller ikke at pippe for at starte reklamekampagnen for en bog, der ganske givet kommer til at sælge som varmt brød. Forfatteren hedder Haruki Murakami.

 

NY WOMEN’S PRIZE FOR NON-FICTION

ENGLAND

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Søren Kristensen

Hvis man er muret inde og sidder foran en kamin med en Haruki Murakami bog, som den eneste bog i reolen, kan man jo blive nødt til at læse den.