Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: Hvorfor går børnene stadig tidligere i pubertet?

Denne uges Radio Information handler om en bekymrende trend: Verden over går de unge stadig tidligere i pubertet. Men hvorfor? Og så skal vi tale om en dårlig nyhed for de danske havvindmøller, og om hvor venstrefløjen nu skal gå hen
Denne uges Radio Information handler om en bekymrende trend: Verden over går de unge stadig tidligere i pubertet. Men hvorfor? Og så skal vi tale om en dårlig nyhed for de danske havvindmøller, og om hvor venstrefløjen nu skal gå hen

Jesse Jacob

Kultur
10. februar 2023

Det har ikke skortet på vrede kommentarer, siden Energistyrelsen mandag morgen smed »en bombe i den danske energiomstilling«. Nemlig nyheden om, at behandlingen af nye havvindmøller sættes på pause på ubestemt tid. Det handler om en suspendering af den såkaldte åben dør-ordning. Hvad det er for en, og hvad konsekvenserne kan blive af den, fortæller klimajournalist Jørgen Steen Nielsen om.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her