»Beograd, jeg har været her mange gange før. Første gang, da vi flygtede fra Mostar«

En rejse – to essays. Forfatterparret Isidora Cale fra Mostar og Rasmus Theisen fra Mols er sammen rejst til Isidoras rødder i Serbien og Bosnien-Hercegovina, som Rasmus besøger for første gang. Her kan du læse om rejsen fra vest til øst fra to forskellige vinkler
En rejse – to essays. Forfatterparret Isidora Cale fra Mostar og Rasmus Theisen fra Mols er sammen rejst til Isidoras rødder i Serbien og Bosnien-Hercegovina, som Rasmus besøger for første gang. Her kan du læse om rejsen fra vest til øst fra to forskellige vinkler
Kultur
10. marts 2023

Én rejse, to fortællinger

De er født i to forskellige verdener. Isidora er født i Mostar midt under krigen i Jugoslavien og flygtede med familien til Danmark i 1993. Rasmus er vokset op på Mols. De to mødte hinanden på Forfatterskolen i København.

Nu er de rejst tilbage til Mostar og Serbien, hvor hendes familie kommer fra. Hun har været der mange gange før, han aldrig. Hun vil vise ham sin verden. Han skal give sig hen til dette område af verden, Isidoras, mellem øst og vest.

De har ikke planlagt det, men de skriver hver deres rejseessay fra den samme tur til Beograd og Mostar

Dette er Isidora Cales tekst. Rasmus Theisens kan læses her.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her