Kortprosa
Læsetid: 2 min.

Peter Adolphsen er tilbage med nye forunderlige, gakkede historier

Peter Adolphsen debuterede i 1996 med kortprosasamlingen ’Små historier’. Siden er der kommet to bind nye Små historier. Nu er det så snart igen tid, i hvert fald i det indeværende årti, til en ny omgang forunderlige, gakkede, fortryllende, barokke tekster, hvor virkeligheden bliver vendt på hovedet. Her er verdenspremiere på ’Små historier 4’

Forfatter Peter Adolphsen fotograferet i 2020 i forbindelse med udgivelsen af sin bog ’Små historier 3’.

Sigrid Nygaard

Kultur
17. marts 2023

DANSK TOYOTA MED RUMMELIGHED OG KØREGLÆDE

Jens Smærup Sørensen gik til fods fra Mors til Skive og købte en brugt bil af Jeppe Aakjær, en dejlig Toyota med rummelig kabine og høj køreglæde. Han kørte ned til Engesvang ved Silkeborg og hentede Per Højholt, som satte sig ind og lod en venlig bemærkning falde om rummelighed og køreglæde. De kørte til Østerbro i København efter Inger Christensen, som satte sig ind og kommenterede rummeligheden og køreglæden. De kørte forbi Nørrebro efter Martin Larsen, som satte sig ind og omgående bemærkede rummeligheden og køreglæden. På vej ud af byen samlede de Pia Juul op.

»Sikken fantastisk bil, masser af rummelighed og køreglæde,« sagde hun.

De kørte til Fyn og videre over vandet til Ærø efter Solvej Balle, som godt kunne se pointen med rummelighed og køreglæde. De slog et slag forbi Istanbul, hvor de samlede Henrik Nordbrandt op, og han bemærkede straks både rummelighed og køreglæde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her