Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: Aborthistorier, våbeneksport til Israel og popmusik, der heler

Denne uges Radio Information handler om de kvinder, der har været så gavmilde at dele deres aborthistorier med os. Om bomber, der bliver smidt over Gazastriben af fly med danske dele. Og så skal vi til Thomas Helmig-koncert med Rune Lykkeberg
Denne uges Radio Information handler om de kvinder, der har været så gavmilde at dele deres aborthistorier med os. Om bomber, der bliver smidt over Gazastriben af fly med danske dele. 
Og så skal vi til Thomas Helmig-koncert med Rune Lykkeberg
Kultur
31. marts 2023

I år er det 50 år siden, aborten blev fri. Gennem årene har den ret ofte været til diskussion, men som regel har det handlet om de lægelige, etiske eller juridiske perspektiver. De personlige fortællinger om kvinders provokerede aborter har fyldt meget lidt, og pladsen til at tale om de svære og konfliktfyldte følelser har været snæver. I en ny serie i Information fortæller ti kvinder deres meget forskellige aborthistorier. Fotoredaktør Sigrid Nygaard fortæller om serien.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her