radio information
Læsetid: 1 min.

Podcast: Regeringen dumper igen sin klimaeksamen – pilen peger på os allesammen

I denne uges Radio Information udlægger Jørgen Steen Nielsen den seneste melding fra Klimarådet. Rune Lykkeberg deler sin kærlighed til Rocky Balboa og spinoff-filmene Creed. Og Christina Nordvang Jensen fortæller om Informations store Afrika-satsning
I denne uges Radio Information udlægger Jørgen Steen Nielsen den seneste melding fra Klimarådet. Rune Lykkeberg deler sin kærlighed til Rocky Balboa og spinoff-filmene Creed. Og Christina Nordvang Jensen fortæller om Informations store Afrika-satsning
Kultur
3. marts 2023

Det kom ikke som nogen overraskelse, at Klimarådet tirsdag for tredje år i træk underkendte regeringens evne til at anskueliggøre, at Danmark kan nå sine klimamål.

Siden sin første vurdering i 2021 har rådet påpeget, at regeringen gør for lidt, for langsomt og med for mange ’fugle på taget’. Men nu konkluderer klimavagthunden, at ikke alene ser klimamålet for 2025 ud til ikke at kunne nås, der er også høj risiko for heller ikke at nå 2030-målet, og end ikke Danmarks EU-forpligtelse på klimaområdet ser ud til at blive opfyldt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her