SERIEFOLK

Prins Joakim var ikke den eneste, der fik nyt job i sidste uge

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Kultur
20. marts 2023
  • Nepo baby I: Prins Joakim er ikke den eneste i Kongehuset, der har fået nyt job. Det har Prins Frederik faktisk også, at I ved det. Et par timer før Joakims nyhed breakede fredag, kunne kronprinsen fortælle, at han skal være protektor for VM i badminton, der spilles i Danmark til august.
  • Nepo baby II: Fredag ringede værterne på B.T.-podcasten Slottet og sumpen til Moderaternes nye EU-politiker, Bergur Løkke Rasmussen, der efter at have oplevet »seriøsitetens alvor« har meldt sig ud af Venstre, for at få en kommentar til partiskiftet. »Hej far« var den hilsen, Bergur mødte de noget forundrede studieværter med.
  • Nepo baby III: På sit eget sociale medie Truth Social, hvor det vist mest er ham selv, der skriver, kunne USA’s forhenværende præsident Donald Trump lørdag fortælle, at han ifølge sig selv vil blive arresteret tirsdag den 21. marts. »PROTEST, TAKE OUR NATION BACK!« lød Trumps opfordring til sine følgere.
  • Snoop Dogg: Den 51-årige amerikanske rapper fik en vaskeægte skotsk velkomst, da han landede i Glasgow fredag. På landingspladsen stod en række sækkepibespillere iført kilt, vandrestøvler og gule sikkerhedsveste klar til at spille Dr. Dres 1999-hit »Still D.R.E.« for Snoop, der kvitterede med en fornøjet dans.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her