Quiz: Skibsvrag, hajer, vandmænd og havfruer. Kender du dit hav?

Havet er skildret i bøger, film, kunstværker og musik. Det er hjemsted for drømme, bjergkæder, legender og ukendte arter. Og så bliver der mere af det. Det ved du sikkert godt – men hvor meget ved du egentligt, når det kommer til stykket?
Havet er skildret i bøger, film, kunstværker og musik. Det er hjemsted for drømme, bjergkæder, legender og ukendte arter. Og så bliver der mere af det. Det ved du sikkert godt – men hvor meget ved du egentligt, når det kommer til stykket?
Kultur
31. marts 2023

 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

Der er sket en fejl.

Når man har gættet færdig, og gerne skulle kunne se resultatet af quizzen, ender man på en tom side :/

Poul Anker Juul, John Damm Sørensen, Nikolaj Lykke Nielsen og Lis Thomsen anbefalede denne kommentar