Ugen, hvor en sort kvinde fyldte på en ellers ’så hvid’ arena

... altså, fordi hun havde iført sig en stor balkjole, der spærrede udsynet for alle de andre hvide gæster bag hende. Det var også ugen, hvor Museum Sydøstdanmarks chef fratrådte sin stilling, og hvor Rishi Sunak afviste at sende Parthenon-rester retur
Tems til oscarfest med udsynsblokerende kjole.

Tems til oscarfest med udsynsblokerende kjole.

Robyn Beck

Kultur
17. marts 2023

Hver uge samler Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget dem.

 

Hvid sky stjæler showet

Den nigerianske musiker og producer Temilade Openiyi, der går under navnet Tems, var nomineret til en Oscar for bedste originale sang. Og selv om Tems ikke kom hjem med en pris fra søndagens prisuddeling, vandt hun alligevel de flestes opmærksomhed. Musikeren, der er den første nigerianske person til at blive nomineret til en Oscar, ankom på den røde løber iført en stor hvid balkjole, der bølgende smøg sig som en skulptur omkring hendes krop og nåede helt op over hovedet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her