»Skal du være fræk? Det er fandme ikke science fiction!«

Byens Lys er Informations tegneserie om forfatterspiren og eksiljyden Jacob. Her følger vi hans prekære liv i København og de skæve typer, han møder i sin jagt på det store litterære gennembrud og en lejlighed, der er til at betale
Byens Lys er Informations tegneserie om forfatterspiren og eksiljyden Jacob. Her følger vi hans prekære liv i København og de skæve typer, han møder i sin jagt på det store litterære gennembrud og en lejlighed, der er til at betale
Kultur
26. maj 2023

Lars Kramhøft er prisbelønnet forfatter og tegner. Han har blandt andet udgivet de autofiktive tegneserier ’Dagbog fra Afgrunden’, ’Noget frygteligt er altid lige ved at ske’ og ’Husvild’. Og så laver han for Information striben Byens Lys, som muligvis minder en smule om hans eget liv. 

Vi har rundet de første 100 striber, og hvis du vil lære figurgalleriet bedre at kende, har Lars Kramhøft lavet en lynguide.

Byens Lys udkommer på hverdage.

 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her