SERIEFOLK

Advarsel mod børns brug af skærme, ikke fra Brinkmann eller Hendricks, men fra Dansk Industri

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Kultur
15. maj 2023
  • Lars Sandahl. Hvis ikke vi meget hurtigt begrænser børn og unges brug af skærme, risikerer vi, at de udvikler sig til mennesker uden harmoni og selvtillid i en aggressiv verden. Sådan lyder det i Berlingske, ikke fra Svend Brinkmann eller Vincent Hendricks, men fra Dansk Industris topchef.
  • Sørine Gotfredsen. I samme avis understreger den ellers ivrigt samfundsdebatterende sognepræst, at hun ikke har nogen holdning til debatten om Onkel Reje. Alligevel bruger hun debatten som anledning til en klumme om, at barnets rum skal skærmes mod »vor tids ekstreme dyrkelse af krop, køn og sex«.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her