Hvad i alverden skal man dog sige til alle de perversioner andet end: KVINDE, LIV, FRIHED!

På den nederen topscoreliste over flest fængslede forfattere i 2022 fik Kina med 90 forfattere en røvsyg førsteplads, og samme år var det farligste sted i verden at være kvindelig forfatter ikke overraskende Iran
På den nederen topscoreliste over flest fængslede forfattere i 2022 fik Kina med 90 forfattere en røvsyg førsteplads, og samme år var det farligste sted i verden at være kvindelig forfatter ikke overraskende Iran
Kultur
12. maj 2023

Hver uge bringer vi dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

FREEDOM TO WRITE INDEX I

KINA, IRAN, SAUDI-ARABIEN, MYANMAR, BELARUS OG VIETNAM

PEN America holder med deres årlige Freedom to Write Index øje med anholdelser og fængslinger af forfattere verden over. Den 17. april 2023 udkom Freedom to Write Index 2022. På den nederen topscorerliste over flest fængslede forfattere i 2022 fik Kina med 90 forfattere en røvsyg førsteplads. På den perverse andenplads kom Iran med 57 forfattere. Regimet i Saudi-Arabien fik en klam tredjeplads med 20 forfattere. Belarus, Myanmar og Vietnam måtte med hver 16 forfattere dele en åndssvag fjerdeplads.

FREEDOM TO WRITE INDEX II

IRAN

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her