Et stykke soja- og røgmarineret rispapir ligger skråt på venstre side af brødskiven. Ved siden af ligger stegte svampe skåret i tern sammen med en lyserød skive syltet rødløg, der folder sig ud over midten. Til højre en frisk og foldet skive agurk.
Under de fire biroller ligger hovedpersonen smurt ud på brødskiven – leverpostejen. Men ikke, som vi kender den. Den består af bagt champignon, løg, grøntsagsbouillon, lidt allehånde og muskat.
Ja, på tallerkenen ligger en smørrebrødsklassiker: leverpostej med svampe og bacon.
Baconen, om man vil – eller egentlig bare et stegt stykke rispapir er det første, der starter smagsløgene, som den tynde skive nærmest brister, når tænderne rammer den. Den er supersalt, let røget og læner sig op ad den lidt jordede, sødmefulde bund fra leverpostejen. Syren fra de eddikesyltede løg hænger længe på tungen, mens agurken giver bid til en ellers blød oplevelse.
Serveringen på tallerkenen er blot et af fem stykker højtbelagt smørrebrød, som er på menuen i dag.