Sir Humphry Davy var Shelleys inspiration til Frankenstein, opfandt alt og efterlod sig 83 notatbøger

Sir Humphry Davy (1778-1829) opfandt lattergas, isolerede syv elementer og konserverede filosofiske tekster fra Vesuvs udbrud – og nu er 3.000 frivillige i gang med at bearbejde hans 83 efterladte notatbøger
Sir Humphry Davy (1778-1829) opfandt lattergas, isolerede syv elementer og konserverede filosofiske tekster fra Vesuvs udbrud – og nu er 3.000 frivillige i gang med at bearbejde hans 83 efterladte notatbøger
Kultur
19. maj 2023

Hver uge bringer vi dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

JACK OF MANY TRADES I

ENGLAND

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her