Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: Hvordan kan en svindler fra Næstved omgå internationale sanktioner?

Denne uges Radio Information er lidt speciel. Vi sætter nemlig fokus på den ubegribelige historie om en virksomhed i Næstved, der holdt den nordkoreanske handelsflåde flydende – og så kigger chefredaktøren forbi til en optur
Denne uges Radio Information er lidt speciel. Vi sætter nemlig fokus på den ubegribelige historie om en virksomhed i Næstved, der holdt den nordkoreanske handelsflåde flydende – og så kigger chefredaktøren forbi til en optur
Kultur
9. juni 2023

Skibsforsikringer lyder i første omgang ikke som det stof, James Bond-film er gjort af, men nu skal du bare høre. I denne uge udkom Lasse Skou Andersen og Sebastian Abrahamsens bog Forbudt farvand, historien om en mand og det svindelnummer med storpolitiske implikationer, som han lykkedes med at gennemføre. Og som forbinder en virksomhed i Næstved til det nordkoreanske atomvåbenprogram.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her