Læsetid: 3 min.

Hjertets ambassadør

Magisk. Louis Jensen rejser verden og kvinden rundt i en original fortælling om drengen og kærligheden
17. februar 2012

Det er svimlende at rejse med Louis Jensen. Som en sand moderne ætling af national-ikonet H.C. Andersen kan han noget med at frisætte fantasien og skabe fortællinger, der i ofte let syrede scenerier og med et yderst receptivt og lyttende sanseregister sætter ord på, hvad det vil sige at være et menneske. Det har siden debuten med Krystalmanden (1986) været omdrejningspunktet i et forfatterskab, som foruden foreløbig syv udgivelser med hver 100 historier rummer en lang række poetiske afsøgninger af kærlighedens, kønnets, bogstavernes, naturens, ja, af selve skaberværkets væsen. Altid i en rummelig hybridform som kombinerer en helt særegen fantastik med et lag af realisme.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu