Læsetid: 1 min.

Mørk og tilbageholdende

5. september 2005

På sit andet soloalbum fremstår den unge, negroide sangerinde, Lizz Wright, som et indbydende alternativ til feterede figurer som den søvndyssende Norah Jones og den (trods alt) langt mere interessante Cassandra Wilson.

Wright er en af de seneste knopskydninger i den ny akustiske følsomheds skov af kvindelige singer/songwriters, der i disse år forener jazzen, poppen og den amerikanske folk. Hun synger sine egne og andres sange med en mørk og selvbevidst men lovlig tilbageholdende røst, og hun omgiver sig med en vellyd af sprøde akustiske guitarer, perkussion og rytmegruppe.

Kvalitetsorienteret vokalmusik med indbygget varme.cmh

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu