Læsetid: 1 min.

Tilbage til fremtiden

18. november 2005

Det er i år 20 år siden, at teenageren Marty McFly, hans gode ven, den excentriske Doc Brown, og en tidsmaskine i form af en DeLorean første gang kunne opleves på alverdens biograflærreder. Siden er det blevet til to efterfølgere, rygter om en tredje, og nu udkommer de tre film på dvd i en lækker jubilæumsboks, der er spækket med ekstramateriale. Tilbage til fremtiden 1-3 udkom godt nok også på dvd for et par år siden, men er man fan af de morsomme og eventyrlige scifi-eventyr, der cementerede Michael J. Fox' stjernestatus, er der altså ingen vej uden om den nye boks, som virkelig når i dybden.

Tilbage til fremtiden 1+3. Instruktion: Robert Zemeckis. Region 2. Universal

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu