Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Drømme med distance

Kultur
12. december 2005

Sympatisk vokalt udspil fra sangerinden Anne Kierulff, omgivet af de solide medspillere Anders T. Andersen (saxofoner), Thomas Klinge (klaver), Jimmi Roger Pedersen (bas), Thomas Metcalf (trommer) og Jens Winther (trompet). Og ikke overraskende tiltrækker sidstnævnte sig opmærksomhed som stærk og udtryksfuld solist undervejs.

De tænksomme poetiske tekster om drømme, natur, nærhed og afstand er - ganske som de mælkehvidt slørede fotos - af en luftig og distanceret karakter, der på den ene side lever af sine antydninger, men samtidig også kan opleves som et problem, nemlig ved at musikken og Kierulff-s saglige stemme ikke for alvor lader os komme tættere på. Men dog tæt nok til at konstatere, at hun som sangskriver, komponist og vokalist magter at skabe et indbydende og personligt musikalsk udtryk.

Anne Kierulff: Beneath The Rising Moon (Calibrated)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her