Læsetid: 1 min.

Ekdahl har fundet melodien igen

16. januar 2006

Lisa Ekdahls selvbetitlede debutalbum fra '94 indvarslede en renæssance for den svenske visesang. Desværre blev øllet tyndere og tyndere, hvad angik både tekst og musik, men med Olyckssyster fandt hun melodien igen. Og uden skyggen af fornyelse holder det gode indtryk sig på Ekdahls seneste opus, Pärlor av glas, 11 melodisk underspillede sange med de der sært simple, men dybt indsigtsfulde tekster, Ekdahl mestrer. En stilfærdig folkemusikalsk tone tilsat diskrete strøg af bossa nova, rock og pop gennemsyrer dette tyste, men langt fra tandløse album, der fortjener, at lytteren giver sig såvel hen som god tid. Nyd i fulde drag klangen af Ekdahls formfuldendte og nydelsesfyldte svenske.

Lisa Ekdahl: Pärlor av glas (Sony-BMG) Udkommer i dag

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu