Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Basic Instinct 2

Kultur
21. april 2006

Filmverdens mest notoriske, trusseløse krimiforfatterinde Catherine Tramell drager til London, hvor hendes hang til psykoseksuelle julelege snart sætter hjerter i brand og lænder i lys lue i det lokale hjernevridermiljø. Men hvem er jæger og hvem jaget? Hvem analytiker og hvem analysant? Og er det overhovedet værd at bekymre sig om? Ikke rigtigt. At instruktør Caton-Jones' blik for skuespillere halter efter hans ditto for ingeniørkunst, spektakulære bygningsværker og luksuslivsstil generelt kan måske forklare fraværet af Sharon Stones sagnomspundne sexappeal med dens fusion af det kløgtige og det kødelige. Her ligner hun mest af alt en bimbo-udgave af en Stepford Wife, mens David Morrisseys fæle underskud af karisma i rollen som musen i magtspillet får afviklingen af det komplekse - og hist og her lidet logiske - hvem-snører-hvem-plot til at virke endnu mere mekanisk. Åh, Sharon, hvor kunne du?

Basic Instinct 2. Instruktion: Michael Caton-Jones. Manuskript: Leora Barish og Henry Bean. Amerikansk (Palads og CinemaxX i København samt en række biografer i provinsen)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her