Læsetid: 1 min.

Teateranmelderen anbefaler

20. november 2007

Den mørke kærlighed

Sigøjnerlivet i Andalusien vil genopstå i Svalegangens foyer i aften, når guitaristen Anne-Mette Skovbjerg og sangeren Christina Dahl fortolker digte af Lorca og musik af Manuel de Fallas i en forestilling af den århusianske musikdramatikgruppe Art on Stage. Jagten på den spanske el duende foregår i en 3D-scenografi - olé! 20-24. nov. www.svalegangen.dk

Lennon i Thy

'Make love, not war'. Men hvor var du, da Lennon var i Thy? Sådan lyder spørgsmålet i Frede Gulbrandsens stykke om kvinden, der lever sig ind i illusionen om John Lennons lykke. Vibeke Hastrup spiller den jyske Anna Bak, efter sigende med yderst muntert resultat. Til 24. nov. www.faar302.dk

Modellen

Odense Internationale Teater står klar med en ny, samfundstænksom cabaret, for Torben Eschen, Chris Jordan og Anders Nyborg Madsen har digtet ord og toner over begrebet 'Modellen'. En fabel om tiden efter Paradiset og om modellen som en purung kvinde. Blandt de medvirkende er den 21-årige organist Anja Mathiesen og den 86-årige skuespiller William Rosenberg. Til 8. dec. www.oim.dk

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu