Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Ny film: Ingen ambitioner

Til jackpot os skiller er en af den slags romantiske komedier, det er svært at se meningen med
Kultur
9. maj 2008

Til jackpot os skiller er en af den slags romantiske komedier, det er svært at se meningen med. Bevares, der er enkelte søde/sjove/fjollede øjeblikke med de to hovedrolleindehavere, Ashton Kutcher og Cameron Diaz, men overraskelser eller ambitioner ud over at stryge publikum med hårene og sælge masser af billetter har filmen ingen af.

Kutcher spiller en voksen drengerøv, der ikke kan finde ud af at forpligte sig, hverken til et andet menneske eller til et arbejde, hvorfor hans far - som også er hans arbejdsgiver - fyrer ham. Diaz spiller en arbejdsnarkoman, som planlægger alting ned i mindste detalje og derfor bliver dumpet af sin forlovede, mens alle deres venner ser til.

Hver for sig tager de til Las Vegas for at more sig og ender med i en brandert at blive gift. Plaget af tømmermænd, både de fysiske og moralske, vinder de dagen efter tre millioner dollars, men fordi de ikke kan finde ud af at dele dem, bliver de af en dommer dømt til gennem et halvt år at arbejde på at få ægteskabet til at fungere.

Til at begynde med er der krig på kniven mellem de to, men ... ja, gæt selv, hvad der så sker, og hvem der naturligvis bliver bedre mennesker.

Til jackpot os skiller. Instruktion: Tom Vaughn. Manuskript: Dana Fox. Amerikansk (61 biografer landet over)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her