Læsetid: 3 min.

En studie i løgn

Jennifer Lynch, David Lynchs datter, er efter 15 års fravær tilbage med sin anden film, 'Surveillance', en usædvanlig, sorthumoristisk thriller
Jennifer Lynch, David Lynchs datter, er efter 15 års fravær tilbage med sin anden film, 'Surveillance', en usædvanlig, sorthumoristisk thriller
23. maj 2008

CANNES - Det kan ikke være nemt at være David Lynchs datter, især ikke hvis man beslutter sig for, at man vil lave film ligesom sin berømte og respekterede far. Jennifer Lynch, der nu er blevet 40, debuterede som instruktør for 15 år siden med dramaet Boxing Helena, som blev så dårligt modtaget af kritikere og publikum, at hendes karriere syntes at være ovre, inden den var kommet i gang.

Siden har hun blandt andet instrueret reklamer, haft voldsomme problemer med ryggen og fået barn, og nu er hun tilbage med en film, Surveillance, som hun selv har skrevet manuskriptet til sammen med skuespilleren og producenten Kent Harper. Og jeg er glad for at kunne sige, at Jennifer Lynch slipper bedre fra det anden gang. Filmen er ikke lydefri og bevæger sig lidt usikkert på samme hårfine grænse mellem kitsch og seriøsitet som Boxing Helena, men det lykkes hende trods alt at holde balancen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu