Læsetid: 7 min.

Længsler, ar, drømme, sex og gode ben

Trinelise Væring har begået en af årets bedste dansksprogede cd'er, duoen Doris en af de ringeste, Marianne van Toornburg en af de mest melankolske og Oui Mari en af de mest lovende
23. august 2008

Mand og kvinde. Kvinde og mand. Hvem fandt lige på det shit? Se nu bare på sneglen - den befrugter da bare sig selv, hvis ikke der er nogen, der vil lege. Men altså - det er noget med, at kvinder er fra Mars og mænd fra Østre Tørslev. Eller er det omvendt? For så tiltrækkes vi af hinanden - og så frastødes vi. Så farer vi frem med bål og brand, som vi så skynder os at slukke med gråd og tænders gnidsel. Uden de store overgange. Det kræver sit menneske at hænge på i svingene. Den ene part har noget, den anden gerne vil have. Eller vil den? Nogle gange - nogle gange ikke.

Mange mænd kan sikkert skrive under på det W.C. Fields-citat, hvor han taler om, at "kvinder er ligesom elefanter; jeg kan godt lide at kigge på dem, men jeg ville nødig have en af dem gående derhjemme". Og fluks rinder en engang meget udbredt graffiti mig i hu - den der med, at "en kvinde uden en mand, er som en fisk uden cykel".

Humor - eller overlevelsesstrategi? Faktum er, at kønnenes kamp i det uendelige pågår, neutralitet er fuldstændig udelukket og det er ingen selvfølge, at den 'stærke' vinder. Ja, jeg forstår ikke en brik af det. Gør De?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu