Læsetid: 5 min.

Hormondub og klubdunst

16-årige, danske Mike Sheridan kan destillere følelser og fortæller historier med sine elektroniske landskabsmalerier. Her er talent til op over begge ører. Mens den danske klubscene ifølge en ny antologi er lidt for optaget af fornøjelse, frem for formfornyelse
16-årige, danske Mike Sheridan kan destillere følelser og fortæller historier med sine elektroniske landskabsmalerier. Her er talent til op over begge ører. Mens den danske klubscene ifølge en ny antologi er lidt for optaget af fornøjelse, frem for formfornyelse
6. september 2008

Ungdom er en åleglat størrelse. Det ene øjeblik har man den, det næste, ja, så sidder man og kigger surt på genopdaget træningstøj fra 1980'erne, læderslips og opkomlinge på den elektroniske scene.

For dem er der efterhånden mange af. Hvilket er en naturlig konsekvens af den voksende forlystelsespark af software og elektronisk isenkram, som familien Danmark omgiver sig med.

Det er ikke nødvendigvis længere guitaren eller klaveret, som ynglingene griber ud efter, når hormonerne bliver dem for meget. Det kan lige så vel være tastaturet. For i dag kommer alle her i Vesten fra et hjem med computer.

Det har konsekvenser, og den 16-årige Mike Sheridan er formentlig blot den første mindreårige dansker (i dette tilfælde med en irsk født far), som kommer til at præstere et helstøbt album fra egen hånd og harddisk.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu