Læsetid: 1 min.

Ny dvd: Diamantkuppet

12. september 2008

Michael Caine og Demi Moore er måske ikke det mest indlysende par, men de fungerer sammen i britiske Michael Radfords Flawless, hvor de spiller to meget forskellige mennesker fra hver sin ende af verden. Han er den alvidende altmuligmand hos en diamantgrossist i de tidlige 1960'eres London, og hun er mellemleder i samme firma. Det umage par finder sammen om det perfekte tyveri af en portion af firmaets diamanter, men ikke alt går som ventet. Han har en skjult dagsorden, og hun har svært ved at holde nerverne i ro. Tidsbilledet og skuespillet fejler ikke noget i Flawless, og indimellem lykkes det endda Radford at skabe en vis spænding om historiens udfald. Men han kan alligevel ikke rigtig beslutte sig for, om han vil lave en regulær kupfilm eller et socialt engageret drama om en kvindes kamp for at nå til tops i en mandeverden.

Flawless. Instr.: Michael Radford. Manus.: Edward Anderson. Region 2. Nordisk Film

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu