Læsetid: 3 min.

Finder du sted på nettet?

Christian Yde Frostholms nye bog er forbløffende vellykket - skarpt sat i værk, underholdende og rørende
27. november 2008

Ordene du og jeg fylder meget i Christian Yde Frostholms nye digtsamling 'Ofte stillede spørgsmål', men de gør det på en anden måde, end vi er vant til i digtningen. Her fremstilles ikke et lyrisk kondensat af sansninger og tanker, her er ingen besyngelse af den elskede. I stedet ophober bogen dét sprog, vi kommer til syne i, når vi stiller os frem til beskuelse i nettets virtuelle verden.

Faktisk virker Ofte stillede spørgsmål ofte som en bunke citater fundet på nettet. Dens mange spørgsmål, opfordringer, udsagn, gode råd og overvejelser kunne være hentet - er måske hentet? - direkte fra diverse chatrum, datingsider og andre netfora om, især, selvudvikling, bøsser, sex og parforhold. Frostholm har så klippet og klistret og sat sammen i nye konstellationer. Resultatet er en omgang forbløffende vellykket konceptlyrik, på én gang morsom og trist og rørende.

Og tankevækkende. Her et citat, hvor materialet kommer, tror jeg, fra en dating-side:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu