Læsetid: 1 min.

Bedste veninder

6. februar 2009

Som i Karlas kabale, Charlotte Sachs Bostrups første film baseret på Renée Toft Simonsens bøger om pigen Karla, er der fine og charmerende øjeblikke og helt håbløse sekvenser i opfølgeren, Karla og Katrine.

Sachs Bostrup har en sjælden fornemmelse for de denne gang 12-årige pigers følelsesliv og sociale samvær, og det er for scenerne mellem Karla (Elena Arndt-Jensen) og veninden Katrine (Nanna Finding Koppel), at filmen er værd at se og har noget interessant at sige om sine unge hovedpersoner.

Når Sachs Bostrup forsøger sig med action og lidt slapstick, er det ikke kun personerne, men hele filmen, der falder på røven. Hun ved simpelthen ikke, hvordan hun skal skabe spænding eller uhygge - kun helt små børn vil for alvor gyse - hvorfor hun måske helt burde lade være med at forsøge og i stedet koncentrere sig om det, hun er god til.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu