Læsetid: 3 min.

Poetiske og sjove legekammerater

Man skal ikke forvente sig stor musik af MikkelModulererMarius. Ej heller stor poesi. Til gengæld får man et gennemkomponeret lydkunstværk af meget høj kvalitet. ’Ka’ du lege’ er et stærkt bud på ny audioPoesi
26. februar 2009

'Ka' du lege!?' spørger Mikkel og Marius i munden på hinanden. Opfordringen skal tages bogstaveligt, for dét, man må indlade sig på, er netop en leg med sproglige og lydlige billeder. Duoens legesyge grundtone er ikke ekskluderende, den inddrager lytteren som aktiv legekammerat, og er afgjort en af styrkerne ved denne audiopoetiske debut.

En anden er, at albummet fungerer så godt i sin helhed. Pjatterierne er ikke tilfældige, men formet med og af en overordnet idé.

Sex, vold og politik

Ka' du lege!? er frugten af et mangeårigt samarbejde mellem musikeren Mikkel Meyer og forfatteren Marius Nørup-Nielsen, alias MikkelModulererMarius.

Første gang de to producerede noget sammen, var i år 2000 til P1's klangkunstprogram Lydmuren, som desværre ikke findes længere. Selv om meget musikalsk kildevand er løbet til siden da, kan man tydeligt genkende duoens genre- og mediemæssige udgangspunkt, lydcollagen eller radiomontagen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu