Læsetid: 3 min.

Sov sødt, lille au pair ...

... for er du for dødtræt, når du har gjort rent og krammet børn en lang dag, når vi andre ikke orker det. I hvert fald i Camp X's spiddende og veloplagte beskrivelse af vores afstumpede forhold til at være en familie
Nej, nej. Det er bare for sjov! For her i Danmark klæder vi os ud og leger magtfulde mænd, der udnytter små, søde piger... Sådan smiler Henrik Prip veloplagt ud mellem tænderne til Sandra Yi Sencindiver på Camp X.

Nej, nej. Det er bare for sjov! For her i Danmark klæder vi os ud og leger magtfulde mænd, der udnytter små, søde piger... Sådan smiler Henrik Prip veloplagt ud mellem tænderne til Sandra Yi Sencindiver på Camp X.

Henrik Stenberg

14. marts 2009

Skal man kunne passe sine egne børn for at være en god familie? Eller er man en endnu bedre familie, hvis man plejer hinanden ved at få en au pair til at tage sig af basisomsorgen for børnene - og af rengøringen og madlavningen og strygningen?

Ditte Maria Bjerg sætter trumf på i sin nyeste forestilling Hush Little Baby på Camp X Rialto.

Lige som i sidste års Shopping ønsker hun også her, at tilskuerne skal kunne se deres forbrugsvaner og livsstilsmønstre på scenen - og reflektere over dem. Stilen er realistisk, hyperrealistisk faktisk, men samtidig også en slags dokudrama-montage, hvor fiktionen løbende afbrydes af ny statistik, nye videosekvenser, nye påfund... Og af karaoke med veldimensionerede mikrofoner.

Forestillingen overbeviser umiddelbart, fordi den djærve Anne Louise Hassing og den energiske Henrik Prip er så indtagende. Så genkendeligt trætte og småstressede, idealistiske og selvoptagede. Og inkonsekvente. Det er ind i denne inkonsekvens, at Ditte Maria Bjerg og dramatikeren Vivian Nielsen får klinet sig ind mellem tilskuerne og får os til at høre efter.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu