Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Trivial Pursuit-kunst

Kultur
3. april 2009

Bedømmelse: 3/6

Telefonkruseduller medlineal, der ligner Trivial Pursuit-oste i abstrakt Egill Jacobsen-stil. Det handler om, hvor lækkert man kan sælge et lærred, hvor smukt man kan orkestrere farver. Det er lidt det samme, Kirkeby har gang i, bortset fra at man, uanset hvor meget man klemmer øjnene sammen, ikke kan se nogen landskaber i Anna Sørensens værker, kun maskiner, organismer, kraner, mosaikbade-værelser på Ibiza og Gentoftedamers papegøjehals-dækkende smykkehelveder.

Det er mekanik på et højt plan, det er malertuber og let geometri, der mødes til en alt andet end anmassende, men lækker, hygge, mumse fest på lærredet. Kedeligt i længden, men dejligt til at hvile øjnene på. mij

Daisy Diamond hos Tom Christoffersen, Skindergade 5, København til den 24. april

Serie

Kunst ved Jeppesen

Seneste artikler

 • Stressstreger

  23. september 2010
  Det bedste ved udstillingen er heldigvis Daniel Milans streg. En helt tynd sort krimskrams tilsat brede tykke sorte strøg. Det ser enerverende ud, fordi han kun tegner bevægelsen og skyggerne, og når man koncentrerer sig, får man øje på, at det er døde mennesker eller bizarre motiver med døde dyr og opstemte mennesker, han har tegnet...
 • Billige grin

  19. august 2010
  Moderne kunst for arabere er ligesom mavedans for danskere. Det er muligt, at vi alle har maver, men ve de egyptere, der skal tage imod den første danske mavedanserdelegation på kulturel udvekslingsrejse
 • Utopien nærmer sig

  19. august 2010
  Som en del af et projekt, der skal bringe utopien tilbage på kunstscenen, har kunstneren Goodiepal længe ført krig mod Det Jyske Musikkonservatorium, der fyrede ham i 2008. Krigen har ført ham verden rundt med en forelæsning om computerkunst, men dog ikke tættere på forsonende ord fra konservatoriet
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her