Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Skygge for personligheden

Kultur
15. juni 2009

Danske Decorate. Decorate. laver rock tænkt som dynamit og i familie med landsmændene i Veto. Men dog med en klarere linje til britiske bands fra sen-70'erne, start-80'erne. Og forsanger Asbjørn Auring Grimms accent er i skabet, det ærkebritiske skab.

Kvintettens sange på deres andet album Instructions er jerneffektive. De er habilt forløste, majestætiske, og i perioder rammes en personlig nerve, der gør deres sange elektriske, ikke mindst takket være en del knitrende klare guitarriffs.

Men der distanceblændes også en del, på bekostning af kompositionerne, og deres inspiration fra britiske, hedengangne Joy Division og især deres amerikanske, nutidige epigoner i Interpol er stadig betragtelig. Og det kommer til at skygge for personligheden. Og det var jo ellers den, vi kom her for.

Decorate. Decorate.: Instructions (A:larm Music)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her