Læsetid: 4 min.

TV 2 News er det nye Deadline

Tid er den sparsomme ressource og kedsomhed den store trussel i DR 2's eftertænksomme Deadline
22. juni 2009

TV Avisen klokken 18.30 laves som bekendt for Birthe, der interesserer sig for det nære. TV Avisen klokken 21.00 laves for Rene, der interesserer sig for de større linjer. DR har ikke lagt skjul på deres segmentanalyse. De er stolte af de fine seertal, de opnåede, da de holdt op med at udsætte Birthe for nyheder fra det store udland.

DR har ikke fortalt os, hvem det er, der ser Deadline. Men mon ikke det er dig, kære læser. Sådan en, der i gamle dage abonnerede på Månedsbladet Press, og som nu læser Information eller Weekendavisen, som rejser i forbindelse med arbejdet (og køber CO2-aflad før take off), køber bøger på Amazon (og satser på at de ubemærket går igennem tolden) og føler en vis selvtilfredshed efter at have købt en bil, der er marginalt mindre end den benzinsluger, man jo også kunne have købt. Lad os kalde dig Oskar. Du bor i København og arbejder for en interesseorganisation.

At dømme efter Deadlines udsendelser er du optaget af det store perspektiv. Men du kommer også let til at kede dig ved al den substans.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Dorte Sørensen

I mine øjne er Kurt Strand og Nynne Bjerre Christensen de mest dybtborende journalister i Deadline i øjeblikket. Bare sørgeligt at Wilders fik held til at manipulerer med Kurt Strand og dermed seerne.
Men Thyssen har ret Deadline er ofte overfladisk, da der er for mange emner roet sammen på for kort tid.