Læsetid: 1 min.

Alt hvad hjertet måtte begære

30. juli 2009

I betragtning af hvor lidet et land vi bebor, udsendes der imponerende mange cd'er på årsbasis. I en sådan udgivelsesstrøm sker det, at et lødigt og prisværdigt værk drukner i mængden - hvilket i høj grad må siges at være tilfældet med sangskriveren og multinstrumentalisten Stephan Grabowskis fornemt udfordrende Bombay Feber, der besidder alt, hvad hjertet måtte begære: Sangskrivning på et niveau, hvor både tekster og melodier rager op, masser af kunstnerisk temperament, dirrende nerve i udførelsen, nysgerrighed og vovemod som ledestjerner samt et højt musikalsk niveau fra start til slut.

At store dele af pladen er indspillet i Bombay med lokale musikere sætter selvfølgelig sit stærke klanglige præg på albummet (hindipop på Valby Bakke, any- one?), men overskygger ikke det faktum, at dette er solistens show fra start til slut. Et sjældent helstøbt værk til de hastigt forbifarende dage, en sand helle i moderniteten. Dette er et begavet og prægnant album fra et virkelig sørgeligt overset multi- talent, som på egen risiko overhøres.

Stephan Grabowski: Bombay Feber (Irmgardz 2.0)

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu