Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Under isen

Jeg følte mig i marginalt bedre selskab med ’Ice Age 3 - dinosaurerne kommer’ end med de to første film
Kultur
3. juli 2009

Jeg har aldrig været specielt begejstret for de computeranimerede Ice Age-film. De er mildt underholdende, men byder ikke på lige så gode eller interessante historier og figurer som for eksempel Pixars film. Men faktisk følte jeg mig i marginalt bedre selskab med den tredje i rækken - Ice Age 3 - dinosaurerne kommer . Måske fordi jeg havde mine to børn med, og de morede sig storartet undervejs i det, jeg oplevede som en sporadisk morsom, men også ujævn og indimellem endda lidt kedelig film.

Hovedpersonerne er igen en håndfuld meget forskellige, forhistoriske dyr, og denne gang er det blodtørstige dinosaurer i en underjordisk verden som den sammenbragte familie må kæmpe imod. Handlingen halter dog stadig - den består af en række mere eller mindre velfungerende, visuelle gags nødtørftigt hæftet sammen. Manuskriptforfatterne formår ikke at pakke det sympatiske, men fortærskede budskab om, at familie og venner er vigtigt for os alle, ordentligt ind, hvorfor Ice Age 3 - dinosaurerne kommer fremstår mere firkantet, end den behøvede at gøre. Og så betyder det altså ikke spor, at filmen også kan opleves i digital 3D.

Ice Age 3 - dinosaurerne kommer. Instruktion: Carlos Saldanha. Manuskript: Michael Berg, Peter Ackerman, Mike Reiss og Yoni Brenner. Amerikansk (Biografer over hele landet i dansk og original udgave og nogle steder i digital 3D)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her