Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Diller til alle

Kultur
7. august 2009

Bedømelse: 3/6

Wauw, Boy George med hat og make-up og Michael Stipe, der prøver at se ensom ud i storbyen. Søren Solkær Starbirds popularitet skal findes i kombinationen af hans nationalitet, sjove efternavn og de stjerners status, som han fotograferer.

Jacob Fuglsang Mikkelsen er en bedre fotograf med nærværende billeder fra New Yorks natklubscene, men kompositionerne er kedelige. Og Stephen Freiheits foto af Marc Almond er kun sjovt, fordi han har en så umanerlig stor penis. Slående ved hele affæren er et lille fotografi af Gilbert & George hvor de poserer fuldstændig skævt i kæmpe store hvide underbukser. Det er et udkast til de senere berømte 'shit billeder', hvor de blandt andet skider på spyt. Utroligt, som god kunst kan overstråle en hel udstilling, selv når det kun er en skitse på 10x15 cm. Og så er det selvfølgelig også altid sjovt at se på mænd, der leger damer og omvendt.

'(Fe)Male Icons' på Fotografisk Center, Amaliegade 28, København til den 23. august

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her